• De lach van Gambia

  De bananen zijn symbool van de glimlach van de kinderen in Gambia

 • Armando maakt een meisje blij

  Zullen we samen gaan voetballen?

 • Samen gaan we voor jullie geluk!

  Bananen uitdelen voor kinderen in Gambia die geen fruit hebben als voedsel

 • Voetballen kopen voor de arme kinderen

  Voetballen worden uitgedeeld op scholen

De missie van Happy Kids Worldwide Foundation

Jongeren structureel hulp bieden voor een succesvolle en gelukkige toekomst!

Ik geloof dat iedere kind recht heeft om het leven te gaan leiden, dat hij of zij graag wilt. Iedere jongere heeft de gave een talent in zetten voor zichzelf en anderen.

Jong talent kan alleen maar tot zijn recht komen als er voldaan is aan je basisbehoeften. Basisbehoeften zoals eten, drinken, kleding, eten en een dak boven je hoofd. Ook onderwijs en medische voorzieningen zijn noodzakelijk. Daarna lifeskills om je talent te ontdekken en je verder te kunnen ontwikkelen als kind.

Om jongeren te helpen is geld nodig, heel veel geld. En ook mensen die ter plaatse, op locatie willen helpen met uitdelen van spullen en voedsel. Ook mensen die willen meehelpen diverse projecten tot een succes te maken.

Mijn droom is om scholen te kunnen bouwen over heel de wereld met HKWF. En na mijn studie geneeskunde, met mijn baan als flying doctor ook te kunnen helpen over heel de wereld, met extra inzet, via mijn eigen stichting.

Wil jij de kinderen wereldwijd ook helpen?

Wil jij ook kinderen helpen aan eten, drinken, kleding en hopelijk daarna beter onderwijs met de noodzakelijke materialen zoals pennen en schriften.

Help HKWF hét onderscheid te maken voor kinderen hun geluk en succes. Sluit je aan bij Happy Kids Worldwide Foundation!

Wij gunnen kinderen ook jouw kracht en inzet en nodigen jou uit bij een open dag of voorlichtingsbijeenkomst. Je krijgt dan informatie over werken bij ons of lopen van een stage.

Kom voor een eerste kennismaking naar de de voorlichtingsbijeenkomst (zie onze agenda) en laat je inspireren voor aansluiting bij onze Stichting

Armando van den Berg