• Happy (Young) Power Coaching voor persoonsvorming en geluk voor jongeren

  Maak hét verschil als Happy (Young) Power Coach en geef meer inzicht in persoonsvorming en geluk voor jongeren als coach of in het onderwijs. Voor krachtige keuzes voor een gelukkige en succesvolle toekomst! Help met de beste keuzes voor studie en werk voor jongeren (15-25 jaar). Werk je met jongeren bij onderwijsorganisaties, ben je coach, directie, docent, decaan, mentor, manager, buddy of professioneel coachend ouder of verzorger. Zet ook jouw expertise in…

Sluit je aan als gecertificeerd coach bij ‘Happy Young Power’

Maak hét verschil voor jongeren en onderwijs met een extra expertise van persoonsvorming en geluk

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of verdieping? Zie je net als wij dat geluk niet langer een ‘softe, ongrijpbare’ factor hoeft te zijn, maar maakbaar met de juiste expertise en begeleiding.  Ben je gedreven juist vanuit geluk jongeren, buddies en onderwijsorganisaties te helpen rendement en hun ambities te behalen ? Ben je net zo resultaatgericht als wij om andere jongeren en onderwijs te helpen zichzelf te verbeteren? Denk dan eens na over een Certificeringstraject als HAPPY (YOUNG) POWERCOACH bij ‘Happy Young Power’ of ‘Gelukkig Onderwijs Nederland’.

‘Happy Young Power’ heeft de missie jongeren te trainen in persoonlijkheid en geluk om betere keuzes te maken voor een gelukkige toekomst, zoals in studie en werk.  Wij richten ons specifiek op gelukkige jongeren (15-25 jaar), buddies van jongeren (>28 jaar) en Gelukkig Onderwijs (www.gelukkigonderwijsnederland.nl).  ‘Happy Young Power’ is een sterk groeiende organisatie en zoekt daarom nieuwe, enthousiaste coaches, zoals directeuren, managers, trainers, coaches, HR adviseurs, docenten en jongerenbegeleiders.

Om te werken als ‘Happy (Young) Power Coach’, met ‘geluk en persoonsvorming’ als extra expertise, zijn er twee mogelijkheden. Of je werkt in loondienst bij een ander bedrijf of als zelfstandig ondernemer. Dat biedt jou het grote voordeel dat je je eigen vrijheid houdt maar wel met met de nodige ondersteuning van ons kan adviseren en begeleiden in de 5 stappen van de Route HAPPY YOUNG POWER, het ontwikkelingstraject voor rendement van geluk voor een succesvolle toekomst.

‘Happy Young Power’ leidt jou op onder andere op het gebied van persoonlijke positionering, geluksadvisering, inzicht in slagkrachtvergroting van onderwijsorganisaties, vergroten persoonlijke kracht van teams, mens of jongere, certificering in Happy (Young) Power Analyses, implementatie Route Happy Young Power en heeft een eigen community ‘Young Power Community’.

‘Happy Young Power’ stelt je daarmee niet alleen in staat anderen vanuit meer geluk te laten groeien, maar zorgt er zo ook voor dat jij je kunt ontwikkelen tot een leider die hét verschil maakt, coach/ondernemer die klantverwachtingen overtreft of dé onderscheidende personal coach, trainer, docent, jongerenbegeleider of HR adviseur bent. Kies een datum voor vrijblijvend Open Huis bezoek voor coaches of maak vrijblijvend een kennismakingsafspraak voor uitgebreide toelichting en verdienmodel.

Ja, ik coach individuen en zoek een methode en analyse tools op basis van persoonsvorming en geluk

Ben je leidinggevende, HR adviseur, trainer, coach en verantwoordelijk voor persoonlijke groei & leiderschap waarbij gelukkig werken en leven vanuit persoonlijke kracht centraal staat bij volwassenen > 28 jaar? Word Happy Power Coach! Interesse?

Ja, ik zet mij in voor persoonsvorming en geluk Jongeren in keuzes school en werk voor succesvolle toekomst

Ben je buddy, docent, leerkracht, decaan, mentor, coach, professioneel ‘coachend’ ouder of verantwoordelijk voor advisering en begeleiding van jongeren (15 – 25 jaar) in hun levenskeuzes (werk/school) voor een gelukkige toekomst? Word Happy Young Power Coach! Interesse?

Partnership - Basis

Deel 1

1. Positionering

 1. Doel van deze fase is dat jij de positionering van jouw keuze krijgt om een goede start te maken en zichtbaar te worden in jouw omgeving als ‘Happy (Young) Power Coach’ naadloos passende bij de boodschap in jouw functie of van jouw onderneming
 2. Wij helpen je met de onderscheidende positionering als Happy (Young) Power Coach door diverse tools in te zetten.
 3. Wij werken met het 5 x P model om jouw positionering een succes te laten worden

Voordat we aan de slag gaan met de positionering zul je zelf de route Happy Young Power doorlopen als buddy van een jongere. Door het volgen als coach van de HAPPY YOUNG POWER route als buddy krijg je inzicht in de methode en aansluitend de passende coaching voor jongeren om nog meer uit deze route te halen.

De Route HAPPY Young Power geeft de scholier inzicht in persoonsvorming en geluk en bestaat uit 5 mijlpalen:

De vijf mijlpalen:

 1. Happy Young Power – introductiesessie
 2. Analyse (HAPPY YOUNG PEOPLE POWER ANALYSE = HYPPA)
 3. Powersessie (Krachtige keuzes maken vanuit de analyses)
 4. Programma online HAPPY JOURNEY
 5. Young Power Community (Successen vieren, doorgeven en implementeren)

Doelen van de route Happy Young Power:

 • Jongeren hebben de kans te ontdekken te weten wie ze écht zijn en waar hun kracht zit
 • Jongeren hebben inzicht in hun persoonlijkheid met hun krachten, talenten en valkuilen
 • Jongeren halen het beste uit hun persoonlijkheid door het ontwikkelen van sociale vaardigheden
 • Jongeren zien het onderwijs als: ‘beter worden in’ en maken van hun sterke punten hun onderscheidende kwaliteiten voor werk en studie
 • Jongeren weten wat hun gelukkig maakt en hoe ze dat kunnen vasthouden en vergroten
 • Jongeren zijn aantoonbaar gelukkiger door het ontwikkelen van geluksvaardigheden
 • Jongeren hebben aantoonbaar betere leerprestaties
 • Jongeren maken betere keuzes voor studie en werk door te kiezen vanuit hun persoonlijkheid en geluk: minder dropouts

Welke onderwerpen passeren de revue in de coachingsroute Happy Young Power:

 • Profielkeuze vanuit de 5 krachten van persoonsvorming
 • Poweranalyse voor inzicht in jouw persoonlijkheid
 • Optimaal betrokken ouders/buddies
 • Succesvol implementeren van de (nieuwe) inzichten
 • De 12 pijlers voor geluk
 • Inspiratie en motivatie door voorbeelden dagelijkse praktijk
 • Inzicht in keuzepotentieel per jongere
 • In power – teamverband de dialoog aangaan en successen boeken
 • Focus op eigen kracht en geluk en trots op jouw keuze
 • Commitment en wil tot gelukkige toekomst
 • Groeien zelfs ook onder moeilijke omstandigheden
 • Meer passie en plezier en met nieuwe energie leren
 • Van plannen naar DOEN!

2. Analyse

 1. Je krijgt inzicht in je persoonlijke kracht en geluk door persoonlijke deelname aan de Happy (Young) Power Analyse
 2. Je volgt een opleiding om in een korte tijd jouw klanten (Jongeren, buddies, onderwijs) te kunnen adviseren met de Happy (Young) Power Analyse
 3. Je gaat in korte tijd van start met ondersteuning (oa met social media) waar nodig

3. Resulaten boeken

Je krijgt ondersteuning voor een resultaten – plan van aanpak in 5 stappen – waarbij zowel kwalitatieve als kwantitatieve aspecten concreet gemaakt worden.

Jouw gewenste resultaten staan centraal! Wij helpen bij het realiseren ervan.

 • Welke resultaten wil ik boeken?
 • Wat wil ik bereiken?
 • Wat wil ik verdienen?
 • Hoe ga ik Happy Young Power coaching tot een succes maken?

Zie ons verdienmodel voor mogelijke inkomsten als Happy (Young) Power Coach bij ‘Happy Young Power’

Partnership - Gevorderd

Deel 2

4. Training in team- en organisatieontwikkeling

1. In overleg gaan we naar de Academy en kies de trainingen, workshops en andere tools voor een doorstart naar gevorderde fase van Happy Power Coach (oa coachen van teams en organisaties).

Na de eerste fase van ontwikkeling tot coach volgt vaak een behoefte om verder te ontwikkelen in het begeleiden in zakelijk- en persoonlijk geluk met trainingen en workshops. Onze opleidingen sluiten aan bij jouw eigen praktijk. Onze ontwikkelingsroutes zijn vaak in fases opgebouwd, zodat je steeds kunt groeien en implementeren in de praktijk.

Om echter naar een Expert niveau te groeien is Expert programma op maat nodig (zie fase 3 expert status).

5. Nazorg Programma

Een belangrijk onderdeel van ons P.A.R.T.N.E.R. concept is het Nazorg Programma. Net als Herman Den Blijker kijken we terug en verankeren we om door te gaan.

Tijdens de Nazorg evalueren we en bieden ondersteuning waar nodig om de puntjes op de ‘i’ te zetten. Zo behaal je bijna altijd het gewenste resultaat. We geven een terugkoppeling over de vorderingen. We bespreken waar extra training en tools noodzakelijk zijn. Aan het eind kijken we samen terug naar de eerder gestelde doelen èn concluderen we welk resultaat we samen hebben bereikt. Door onze Nazorgprogramma op maat boek je daadwerkelijk resultaat met geluk als rendementsversneller.

Partnership - Expertstatus

Deel 3

6. Expert status

Een speciaal expert- doorbraakprogramma voor een jaar met ondersteuning

Keuze uit interventies:

-Consultancy voor geluk

-Training geven voor geluk

-High Performance Coaching

-Interim management Gelukkige Organisaties

7. Rendement verder vergroten

In deze fase kun je jouw eigen community opbouwen in ons netwerk met ‘Happy (Young) Power Coaches’ en zo meebouwen aan gelukkige organisaties, gelukkige klanten, gelukkige (jonge) mensen en uiteindelijk… een gelukkiger wereld.

Jouw toekomst als Happy (Young) Power Coach begint nú!

Waarom ‘Happy (Young) Power Coach’ worden?

Jij maakt met de kwalificatie ‘Happy (Young) Power Coach’ een (her)nieuwe start als professional die hét verschil maakt in verbeteren van jongeren en (onderwijs)organisatie vanuit dé onderscheidende factor persoonsvorming en geluk. Elke coach krijgt zijn eigen propositie en wordt gecertificeerd. Wij zijn een geaccrediteerde onderwijsinstelling.

De oplossingen die ‘Happy Young Power’ en ‘Gelukkig Onderwijs Nederland’ biedt zijn rendement- én geluksgericht en beginnen met inspireren, verstrekken tools en implementeren en verankeren de verbeteringen. Denken, durven en doen waarbij geluk centraal staat. Happy (Young) Power Coaches regisseren de routes HAPPY YOUNG POWER bij organisaties voor onderwijs en bij individu voor jongeren (en buddies) geluk. De Routes Happy Young Power bestaan uit 5 stappen en zijn in deeltrajecten uitvoerbaar. Om zelf te werken met de Happy (Young) Power Analyses is certificering verplicht.

Waarom kiezen voor Happy Young Power Coach bij Happy Young Power/Gelukkig Onderwijs Nederland:

 • Persoonlijke ontwikkeling in het helpen vergroten van rendement van onderwijsorganisatie, team of persoon/jongere door het benutten van de volledige (happiness) potentie
 • Je wordt gecertificeerd in het werken met Happiness- en poweranalyses voor mens, jongere en organisatie
 • Je werkt met een team van professionals dat alles doet om geluk en succes te laten beleven voor jou en jouw klanten
 • Als één van weinige maken wij geluk maakbaar en implementeerbaar door te werken met een bewezen model
 • Onderscheidende diensten en programma’s staan tot jouw beschikking
 • Je wordt structureel getraind en geïnspireerd en kan doorgroeien
 • Jouw werk kan worden gemeten door evaluatiemethoden (1-metingen)
 • Je wordt ingezet bij geplande ‘Happy Start’ events en Powersessies en krijgt klanten toegewezen
 • Mogelijke opdrachten via partners
 • Je kunt deelnemen aan een Speciaal Doorbraakprogramma als ZZP/MKB
 • Wat jouw klant (Jongere/onderwijsinstelling)  gelukkig maakt, betekent nog meer geluk (en succes) voor jou!

Facebook IconYouTube IconBezoek mijn BlogBezoek mijn BlogBezoek mijn BlogBezoek mijn Blog