Seminar ‘Online financiering’. Kans of noodzaak?

Sinds de financiële crisis in 2008 zijn de regels omtrent kredietverschaffing steeds verder aangescherpt en is het zowel voor starters als voor bestaande (MKB-) ondernemingen steeds lastiger geworden om financieringen te krijgen. Gelukkig ontstaan er steeds meer alternatieve financieringsvormen, waardoor ondernemers in hun financieringsbehoefte kunnen worden voorzien en hun ambities en dromen kunnen realiseren. SymBid heeft samen met de Happy Business Academy een ‘Route naar succes’ ontwikkeld. Door Accountants op te leiden in de diverse online financieringsmogelijkheden en hen hierbij een praktische implementatieroute aan te bieden is er een geweldige mogelijkheid gecreëerd om nog meer (startende) ondernemers kennis te laten maken met online financiering waardoor nog meer (startende) ondernemers hun dromen kunnen realiseren. Weer een stapje dichterbij een ‘Happier World’.

Client

SymBid

Symbid is een beursgenoteerd online financieringsplatform dat particuliere investeerders, MKB-ondernemers en start-ups bij elkaar brengt. Ondernemingen kunnen online hun onderneming en bedrijfsplan pitchen voor investeerders, en investeerders krijgen de kans om te investeren in rendabele en grensverleggende ideeën. Symbid brengt hiermee alle partijen voor een succesvolle financiering bij elkaar op één platform. Symbid wordt wereldwijd gezien als voorloper in onlinefinanciering. Symbid staat genoteerd op de US OTC Markets als SBID.

SymBid Website: https://www.symbid.nl/ideas/332-symbid-crowdfunding?locale=nl

Onze taak

Hogere doel:

Happy Start-ups de kans geven om te starten met alternatieve financieringsmethode via crowdfunding in samenwerking met SymBid, Korstiaan Zandvliet

Onze taak:

Het geven van inspirerende presentaties aan (door)staretende ondernemers en aan accountantskantoren over onlinefinancieringsmethoden als nieuwe kans en dienstverlening voor accountants..

Verder het begeleiden van een route naar succes in een aantal stappen om de nieuwe dienstverlening van accountantskantoren in de markt te zetten….. Introductie, acquisitie, marketing en propositieontwikkeling voor accountantskantoren binnen dit nieuwe concept.

Voor het geluk en succes van startende ondernemers op zoek naar alternatieve mogelijkheden voor investeringskapitaal