• Groei...

    Inzicht in persoonlijke kracht

  • Inzicht in relaties

    Het bouwen van relaties voor meer klantgeluk

  • Samenwerken vanuit kracht

    Het bouwen van klantrelaties met samenwerkende teams

Verhogen van de verkoopkracht van de salesforce

Verhoog uw persoonlijke verkoopkracht! Meer inzicht in persoonlijke kracht en passie

Gevraagd voor ‘Project operatie Salesforce’. Doel: het ontplooien van activiteiten gericht op het vergroten van de commerciële slag- en verkoopkracht.

Meer informatie

Gevraagd voor ‘Project operatie Salesforce’. Doel: het ontplooien van activiteiten gericht op het vergroten van de commerciële slag- en verkoopkracht samen met het managementteam Regio Rijnmond. Functioneel aangestuurd door projectleider Verkoopkracht.

Geluk is in dit programma is niet een doel op zich geweest. Wil je een dergelijk ontwikkelingsprogramma een succes laten worden is het echter essentieel om het ‘geluk’ van de medewerkers centraal te stellen. Door het verbeteren van de persoonlijke kracht van de accountmanagers, voorafgaand door een assessment, is uiteindelijk een ‘gelukkige’ accountmanager de ambitie. Een accountmanager die weet waar zijn sterke kanten, valkuilen én talenten zitten. Vanuit inzicht in eigen kracht en passie kun je beter klanten adviseren. Een betere keuze maken voor invulling van je werk en klanten die bij je passen. Ook de samenwerking onderling verloopt beter met collega’s en leidinggevenden als geluk centraal staat. Voor een beter rendement op langere termijn.

Meer casus ter inspiratie