GAmbia uitdelen schoolspullen

Sponsoring school Gambia en Senegal

Bezoek scholen Gambia en Senegal in juli en augustus 2022

Voor mijn minor Global Health voor mijn studie geneeskunde aan de Erasmus MC ga ik meelopen in twee ziekenhuizen in Tanzania van september 2022 t/m begin november 2022. Een uitgelezen kans om dit te combineren met mijn missie voor mijn Stichting HKWF  i.o. om kinderen over heel de wereld te steunen met betere medische zorg. Daarnaast wil ik graag weer scholen bezoeken en onderwijsmaterialen verstrekken die ik heb mogen inkopen van sponsorgelden vanuit Nederland.

 

Ik heb al eerder scholen mogen steunen in Gambia en Senegal op een bezoek in 2019 en een bezoek in 2022. Hieronder een foto van bezoek aan de school.

 

sponsoring school Gambia

Sponsoring school Gambia (juli 2022). St. Thereses, Lower Basic School, Fula Bantang Village, Central River Region.

 

Impressie van eerdere projecten van HKWF

Hieronder een foto van het uitdelen van schriften bij het bezoek aan scholen in Gambia en Senegal. Ik heb schriften, potloden en voetballen ingekocht van sponsorgelden (o.a. de Primera) op de lokale markt om zo ook die bevolking te steunen met omzet. Het geeft heel veel voldoening om zoveel blije kinderen te zien. Ook de docenten en hoofd van de school zijn erg dankbaar en zien ons graag weer terug.

Ik hoop veel steun te krijgen van bedrijven en particulieren om nog veel scholen te kunnen bezoeken en de medische zorg in ziekenhuizen te kunnen ondersteunen!

 

Help je mee?

Indien je mij wilt steunen graag doneren via de website. Alvast hartelijk dank!

 

September 2022

Armando van den Berg

Medische student Erasmus MC, derdejaars

 

Armando school Gambia 1

Armando school Gambia

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *